اطلاعات مهاجرت

تازه ترین اطلاعات راجع به مهاجرت به استرالیا

اطلاعات مهاجرت

تازه ترین اطلاعات راجع به مهاجرت به استرالیا

9 فروردین 88 - 13:35 ساده ترین و کم خرج ترین راه مهاجرت به استرالیا

گمان کنید که به راحتی وارد یکی از کشورهای منتخبتان شدید ولی در آنجا شرایط پایداری ندارید (هر چند که از نظر مالی بسیار مناسبتر از سایر گزینه‌ها برایتان باشد)، آیا باز هم بدین صورت سوأل خود را مطرح می‌کنید؟


به عنوان یک مشاور در امر مهاجرت به استرالیا، مواردی را که در انتخاب درست به شما می‌تواند کمک کند را مطرح می‌کنم. اگر کمک بیشتری در این خصوص از عهده‌ام برمی‌آید، با من تماس بگیرید تا ارائه دهم.


1- استرالیا یا کانادا؟

هر دو کشور از مقصدهای مورد توجه مهاجرین به خصوص هم‌میهنان عزیز در چند سال اخیر بوده است. اما تفاوتهای آشکار این دو کشور و نحوه متمایز ورود به آنها، خود می‌تواند کمک شایانی در انتخابتان باشد.

  

متأسفانه از سال 1997 تا 2000 که دولت کانادا سیاست جذب مهاجرین غیر قانونی را در صورت ورود به خاک این کشور (به صورت ویزای موقت 6 ماهه و در صورت ارائه دلایل کافی در دادگاه به صورت دائم) به اجرا درآورد، باعث شد تا فارسی زبانان زیادی که نشانی از ملیت اصلی خود نداشتند به این کشور راه پیدا کنند. نتیجه درست همان شد که در ژاپن در ارتباط با ایرانیان شاهد آن هستیم. هر چند که در این میان متخصین ایرانی زیادی و در چند سال اخیر نیز سرمایه‌گذاران ایرانی به کانادا رفتند و خود باعث شد تا اندکی در رفع این معرفی بد از ایرانیان در کانادا کمک نماید.


در مقابل استرالیا هیچگاه ورود غیر قانونی را به هیچ نوعی ارج ننهاده و به شدت با آن مقابله می‌کند. این عمل با آینده‌نگری و برنامه‌ریزی خوبی که اداره مهاجرت این کشور (به عنوان یکی از موفقترین ادارات دولتی در جهان) داشته است، فقط در قالب ورود قانونی افراد مطرح است.


هشدار:

هر فردی را که به شما در خصوص ورود غیر قانونی به استرالیا پیشنهاد می‌دهد، به هیچ وجه وسوسه نشوید. دیدگاه دولت استرالیا با مهاجرین غیر قانونی مشابه دزدی است که به خانه دیگری برای دستبرد می‌رود است (و حتی بدتر). مهاجرین غیر قانونی در صورت ورود به اردوگاه‌های خارج شهر برده می‌شوند. هرچند که دولت استرالیا در این راستا صرفاً حاضر به تأمین بلیط برگشت آنها به خارج استرالیا است، این افراد به دلیل از دست دادن کلیه سرمایه‌هایشان حاضر به ماندن در این اردوگاه‌ها به امید واهی دریافت ویزا می‌شوند. جالب است که بدانید هستند افرادی که بیش از ده سال از عمرشان را همچنان در این اردوگاه‌ها به سر می‌برند. فرار از این اردوگاه‌ها نیز بر جرم این دسته از افراد افزوده و جای آنها را به جای اردوگاه تبدیل به زندان و سپس اخراج از استرالیا بر طبق قوانین حقوقی این کشور می‌کند. 


هیچگاه این سوأل برایتان مطرح شده است چرا در مقابل با هزاران شرکت مهاجرتی کانادا این تعداد برای استرالیا وجود ندارد؟ دلیل این است که ترفندهای ورودی که بسیار برای ایرانی تنبل و پولدار در کانادا وجود دارد در استرالیا نیست؟ عمده تبلیغات کانادا برای ایرانیان پولدار است. حال می‌خواهند تخصص داشته باشند یا نه، اصلاً مهم نیست.

ا

ما ورود یک پولدار به استرالیا، فقط با داشتن سرمایه خالی بدون هیچ طرح اقتصادی مشخص، توجیه اقتصادی واقعی (ته از نوع قلابی. چرا که دولت استرالیا حتی بعد ورود سرمایه‌گذاران به کنترل کار آنها در خصوص رسیدن به اهداف مطرح شده آنها می‌پردازد. چیزی که گمان نمی‌کنم در کانادا وجود داشته باشد) امکان‌پذیر نیست.


در قبال متخصصین استرالیا با یک رویکرد تا حدودی درست به بازار خود نگاه می‌کند. یعنی آن دسته از متقاضیان را وارد کشور می‌کند که خلاء در خصوص آنها وجود دارد. حال چنین چیزی با چند سطح پایینتر در کانادا وجود دارد. اما نمی‌توان از بازار خوب کانادا به علت نزدیکی به ایالات متحده در مقایسه با استرالیا چشم پوشی کرد.


نکته مهم دیگر در انتخاب می‌تواند وضعیت شهرهای این دو کشور باشد. در سال 2008 از طرف بخش Economist واقع در نیویورک، استرالیا با داشتن چهار شهر در جمع ده شهر برتر دنیا (از لحاظ: اختلاف سطح درآمد، میزان فقر در جامعه، درآمد واقعی هر فرد، تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، میزان جمعیت، مقدار توسعه زیرساختها در شهر، ثبات سیاسی و اجتماعی، دسترسی و کیفیت خدمات درمانی، رعایت استانداردهای آموزشی، حقوق اجتماعی و ...) بیشترین سهم را در میان سایر کشورها داشته است. کانادا سه شهر در بین ده شهر برتر دنیا داشته است.


در این انتخاب ونکوور کانادا با 8/98 (از صد) و ملبورن استرالیا با 2/98 به ترتیب در رتبه‌های اولین و دومین شهر برتر دنیا جای گرفتند. اما در ارتباط با هزینه بد نیست که بدانید برای یک نفر مهاجر قانونی که با بهترین ویزا وارد استرالیا شود (منظور از بهترین ویزا، ویزایی است که در کوتاهترین زمان برای متقاضی صادر و بیشترین خدمات اجتماعی رایگان را در استرالیا به آن بدهد) برای سکونت در شهری مانند ملبورن با درنظرگیری دو سال بیکاری و صرفاً استفاده از امکانات دولتی نیازمند 15 میلیون تومان می‌باشد تا در کنار کمکهای دولتی این مدت را سپری کند. در مورد کانادا اطلاعاتی ندارم اما گمان می‌کنم این مبلغ با چنین فرضی برای ونکوور بیش از 3 برابر باشد.


دولت استرالیا به دارندگان اقامت دائم (به غیر از آنهایی که توسط شخصی در استرالیا Support می‌شوند) تا زمانی که در استرالیا باشند خدمات بهداشتی و اجتماعی می‌دهد که بسیار هم چشمگیر هستند. حال آنکه شنیده‌ام چنین کمکهایی فقط در یک سال اول به مهاجرین در کانادا داده می‌شود و مختص تمامی شهرهای این کشور نیز نمی‌شود.


دریافت اقامت دائم استرالیا برای متقاضی و همراهان (همسر و فرزندان و افراد تحت تکفل) باهم اتفاق می‌افتد. هر چند که در مورد کانادا دیده‌ام که فقط به متقاضی در وهله اول می‌دهند. بعد از اینکه متقاضی وارد کانادا شد و شرایط قابل قبول اقتصادی را در آنجا پیدا کرد با Support خود که باید مورد قبول دولت کانادا قرار بگیرد، همراهان قادر به دریافت روادید کانادا خواهند بود.


2- اما بهترین راه مهاجرت به استرالیا از طریق دریافت اقامت دائم است که مزایای زیادی را در مقایسه با ویزای دانشجویی (که بسیار مورد توجه ایرانیان است) دارد. و بهترین کلاس اقامت دائم برای ایرانیان از راه داشتن تخصص یا حرفه مورد نیاز در استرالیا است. از نظر مقایسه بین این دو کلاس می‌توانید در آینده نزدیک به وب سایت ما رجوع نمایید


3- اما از لحاظ هزینه‌ها:

ما هیچ اطلاعی در خصوص کانادا نداریم. می‌توانید به مؤسسات مهاجرتی کانادا رفته و سوأل کنید. اما در خصوص استرالیا هزینه‌های زیر را دارید:


- بررسی پرونده و صدور تأییدیه‌های مرتبط توسط دوایر دولتی در استرالیا ( حدود AU$ 3000 در حال حاضر که سالانه افزایش می‌یابد):

در صورت قبول یا رد پرونده این پول پس داده نمی‌شود.


- گرفتن وکیل یا مشاور:

از 3 میلیون تومان به بالا. البته وکیل مثل مدرس کنکور می‌باشد. هیچ الزامی در گرفتن وکیل وجود ندارد. اما مطمئناً یک وکیل می‌تواند در رد نشدن پرونده متقاضی (یا باطل نشدن مبلغ فوق‌الذکر) و ارائه بهترین ویزا کمک کند. همانطور که یک مدرس کنکور کمک به دانش آموز در فراگیری روشهای سریعتر در پاسخگویی درست به سوألات می‌کند.


- سایر هزینه‌ها:


آزمون IELTS (در این خصوص بد نیست که بدانید ویزایی که بدون این آزمون برای استرالیا داده شود «بی کیفیت» است و مطمئناً بسیاری از مزایای رایگان را در استرالیا از دست خواهد داد. علاوه بر این IELTS را باید به عنوان شرط زندگی در استرالیا دید، نه شرط دریافت ویزا)


ترجمه مدارک


آزمایشات پزشکی


بلیط هواپیما، و ...


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.